Θέλετε λείο, σφριγηλό και «σφιχτό« κορμί αλλά και να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα χωρίς κόπο; Η θεραπεία σύσφιγξης σώματος LPG Endermologie είναι η αναίμακτη λιπογλυπτική σώματος που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αισθητική ιατρική. Πρόκειται για μια 100% ασφαλή μέθοδο, χωρίς πόνο και χωρίς σημάδια.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία LPG Endermologie

Το LPG είναι ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο εφαρμόζεται από το εκπαιδευμένο προσωπικό της Beauty Clinic. Δρα κάνοντας μηχανικό μασάζ που επιτυγχάνει τη σμίκρυνση των λιποκυττάρων, την  ανακατανομή του λίπους και τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση. Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής είναι ότι πρόκειται για μια εξατομικευμένη υπηρεσία που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος. Δεν αποτελεί κατεξοχήν μέθοδο αδυνατίσματος, όμως λόγω δραστικής αντιμετώπισης του τοπικού πάχους επιφέρει και τη μείωση του βάρους. Η LPG Endermologie μπορεί να συνδυαστεί με εναλλακτικές θεραπείες σύσφιγξης σώματος όπως η μεσοθεραπεία ή οι ραδιοσυχνότητες για μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οφέλη:

-Αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

-Σύσφιγξη της επιδερμίδας και ανόρθωση

-Μείωση της κατακράτησης υγρών

-Ενεργοποίηση των λιποκυττάρων και σμίκρυνσή τους

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας