Τι χρειάζεται να ξέρεις για το laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη

 

   H laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους λειτουργώντας με μήκος κύματος 755nm. Η ειδική συσκευή παράγει φως ειδικής συχνότητας και υψηλής ενέργειας καθώς η ακτίνα του περνάει μέσα από τον κρύσταλλο του Αλεξανδρίτη. Το μήκος της ακτίνας ορίζει το βάθος στο οποίο θα διεισδύσει μέσα στην επιδερμίδα. Το χρώμα του φωτός αυτού είναι κόκκινο. Όταν το laser στη συσκευή οριστεί στο βασικό mode θα παραχθεί φως με μικρούς παλμούς. Αυτό απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα τα κύτταρα του χρώματος να θερμαίνονται και σταδιακά να καταστρέφονται.

Τα πλεονεκτήματα

        Διεισδύει στο δέρμα αρκετά βαθιά ώστε να φτάνει στους θύλακες όταν οι τρίχες είναι σε ανάπτυξη και να τις εμποδίζει να αναπτυχθούν και πάλι. Είναι πολύ αποτελεσματική για άτομα με πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που δεν έχει μαυρίσει από τον ήλιο. Είναι η πιο γρήγορη μέθοδος και ιδανική για μεγαλύτερα τμήματα της επιδερμίδας. Αφαιρεί τις πιο λεπτές τρίχες στις οποίες αποτυγχάνουν οι άλλες μέθοδοι. Με τη βοήθεια μιας δυναμικής συσκευής κρυώματος της επιδερμίδας, προσφέρει μια όμορφη αίσθηση. Δεν προτείνεται στις σκούρες επιδερμίδες γιατί μπορεί να προκαλέσει δυσχρωμίες. Το laser αυτό χρησιμοποιείται επίσης για θεραπεία της γήρανσης, ευρυαγγειών, και για αφαίρεση tattoo. Είναι μία ασφαλής μέθοδος. Το ιατρικό laser είναι ορατό φως που δεν εκπέμπει άλλη επικίνδυνη ακτινοβολία. Δεν επηρεάζει τη δομή της επιδερμίδας και σημεία που δεν έχουν μελανίνη όπως οι αδένες.

Τα αποτελέσματα

Μετά από τη δεύτερη επίσκεψη η τριχοφυΐα έχει κατά μέσο όρο μειωθεί κατά 35% ενώ μετά από 3 μήνες από την τελευταία θεραπεία κατά 88%. Σε ποσοστό 89% των περιπτώσεων οι τρίχες δεν αναπτύσσονται πάλι. Τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα εμφανίζονται στην περιοχή του bikini όπου μόνο 5% των ασθενών βλέπει τρίχες να αναπτύσσονται πάλι. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος με Αλεξανδρίτη προσφέρει μεγάλη διάρκεια έως και μονιμότητα του αποτελέσματος. Σε αρκετά σημεία του σώματος η τριχοφυΐα μειώνεται κατά 50% από το πρώτο ραντεβού ενώ στα υπόλοιπα οι τρίχες αρχικά γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και λεπτές.

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας