Νιώθετε την επιδερμίδα σας θαμπή, αφυδατωμένη και χωρίς ενέργεια; Τα καλλυντικά και το make up δε βοηθούν αλλά αντίθετα δείχνετε συνεχώς κουρασμένη; Ήρθε η ώρα για μια ολική αναγέννηση της επιδερμίδας με τη θεραπεία Skin Rebirth Miracle.

     Πρόκειται για ένα αληθινό «θαύμα» της σύγχρονης κοσμετολογίας αφού αποτοξινώνει το δέρμα, και συμβάλλει στην εκ νέου ανάπλαση του επιτυγχάνοντας την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

     Η θεραπεία Skin Rebirth Miracle βοηθά στο μηχανισμό επανόρθωσης του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις και τις βλάβες που προκαλούνται από τη φωτογήρανση και τους στρεσογόνους παράγοντες.

    Πρόκειται για μια θεραπεία απόλυτα ασφαλή, με 100% φυτικά συστατικά, βασισμένη στα θεραπευτικά οφέλη της ρίζας Alkana Tinctoria, ένα φυτό ξακουστό από την αρχαιότητα για τις επουλωτικές του ιδιότητες.

     Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ομορφιάς του Beauty Clinic, μάθετε περισσότερα για τα οφέλη της θεραπείας Skin Rebirth Miracle και κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού.

 

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας