Τα laser χρησιμοποιούνται ευρέως στην κοσμετική ιατρική και την αισθητική. Η θεραπεία με Fractional Laser είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες με εμφανή ευεργετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο τόσο για αντιγήρανση όσο και για την καταπολέμηση σημαδιών ακμής και για την βελτίωση ατελειών. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και ενδείκνυται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Πως λειτουργεί το Fractional Laser;
Το Fractional Laser προκαλεί κλασματική ανάπλαση του δέρματος. Η ισχυρή δέσμη Laser δρα βαθιά μέσα στις στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, τα κύτταρα δηλαδή εκείνα που ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ανάλογα με τον κάθε ασθενή και τις ιδιαίτερες ανάγκες του προσαρμόζεται η ένταση, η διάρκεια και το βάθος διείσδυσης του laser και έτσι μπορούμε να μιλήσουμε για μια πραγματικά εξατομικευμένη θεραπεία. Το fractional laser μπορεί να γίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χωρίς ανεπιθύμητες αντενδείξεις.

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν είναι επώδυνη, ωστόσο μπορεί να αισθανθείτε μικρή ενόχληση ή «γδάρσιμο». Μετά το laser εμφανίζεται μικρός ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί την επόμενη ημέρα. Για το λόγο αυτό τοποθετούνται προληπτικά κρύα επιθέματα και αντιβιοτική κρέμα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Fractional Laser;
Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες ανάπλασης προσώπου. Εφαρμόζεται επίσης σε λαιμό και ντεκολτέ για αντιμετώπιση των ρυτίδων. Η επιδερμίδα αναπλάθεται και αναζωογονείται εκ των έσω. Τα σημάδια (ακμή, ουλές, πανάδες) απαλύνονται με την πρώτη εφαρμογή και επιτυγχάνουμε ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Μετά την θεραπεία η επιδερμίδα φαίνεται άμεσα πιο λαμπερή, φωτεινή και ξεκούραστη.

 

Οφέλη:

-Μείωση των ρυτίδων

-Εξάλειψη ουλών ακμής, κηλίδων και σημαδιών

-Καταπολέμηση διασταλμένων πόρων

-Λάμψη και νεανική εμφάνιση

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας