Τα fillers υαλουρονικού οξέως χρησιμοποιούνται για να «γεμίσουν» της ρυτίδες όπως εκείνες του καπνιστή ή σε σημεία που η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της με το πέρασμα του χρόνου (π.χ. ζυγωματικά, κρόταφοι, περίγραμμα προσώπου). Ένα πού αποτελεσματικό filler είναι το Ellanse καθώς έχει μεγάλη διάρκεια αλλά και πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Αποτελείται κατά 70% από CMC (carboxymethyl cellulose) και κατά 30% από PCL (polycaprolactone). Το τελευταίο είναι ο βιοδιεγέρτης που προκαλεί την παραγωγή του κολλαγόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο υποδόριο όσο και στο περιόστεο και είναι απολύτως ασφαλές. Αυξάνει θεαματικά τον όγκο σε  βαθιές ρυτίδες όπως αυτές γύρω από τα χείλη και στις παρειές, στους κροτάφους και τα ζυγωματικά αλλά και στη γνάθο για να προσφέρει αναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου.

Ακόμα μια χρήση του είναι για τη διόρθωση του σχήματος της μύτης, προσφέροντας μια «μίνι» ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματά του σε σχέση με άλλα fillers είναι δυο. Πρώτον μας επιτρέπει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει την έκφρασή μας και δεύτερον έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια (έως και 4 χρόνια).

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας