Το Αqualyx είναι μια ενέσιμη θεραπεία λιποδιάλυσης που δρα τοπικά στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. Το υλικό εγχέεται με ειδική τεχνική η οποία ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών βελονών. Είναι μια θεραπεία σχετικά ανώδυνη όπου μπορεί να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε ενόχληση με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μια σχετική ερυθρότητα ή κάποιο ελαφρύ οίδημα τα οποία υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Η ιδιαιτερότητα της θεραπείας έγκειται στο βασικό συστατικό του Αqualyx το δεσοξυχολικού οξύ ένα είδος χολικού οξέος το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό (από το συκώτι μας) και βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους. Στην πραγματικότητα η θεραπεία προκαλεί υγροποίηση των λυποκυττάρων, καταστρέφοντάς τα οριστικά. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται διαμέσου της λεμφου του σώματος και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε περιστατικού και τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο,υπολογίζονται 3-6 συνεδρίες ανά 20 μέρες.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Το Αqualyx μπορεί να εφαρμοστεί στις παρακάτω περιοχές:

  • Γλουτούς
  • Κοιλιά
  • Βραχίονες
  • Μέση
  • Γοφοί
  • Ψωμάκια
  • Γόνατα
  • Στήθος
  • Εσωτερικό των μηρών
  • Διπλοσάγονο

Η αντιγηραντική θεραπεία με νήματα ή αλλιώς Thread Lifting εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό αλλά και σώμα και υπόσχεται θεαματική ανόρθωση! Ξεχάστε την ώριμη, χαλαρή επιδερμίδα και ενεργοποιήστε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης σε μια μόνο συνεδρία. Ξεγελάστε το χρόνο και δείτε το δέρμα σας να αποκτά και πάλι τη χαμένη του σφριγηλότητα.

Το Thread Lifting είναι μη επεμβατική μέθοδος, δεν προκαλεί ερεθισμό και είναι ιδιαίτερα προσιτή. Η θεραπεία διαρκεί λίγο περισσότερο από 30΄και κατά τη διάρκεια της ο γιατρός τοποθετεί πολύ λεπτά, βιοδιασπώμενα, απορροφήσιμα νήματα στην επιθυμητή περιοχή. Μετά την απορρόφησή τους από το δέρμα προκαλέσουν ένα τρομερό Boost κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Lifting με Νήματα

Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας θα αρχίσουν να γίνονται εμφανή δυο εβδομάδες μετά την εφαρμογή τους. Με το πέρασμα του χρόνου το εφέ λίφτινγκ ενισχύεται ενώ η συνολική διάρκεια της θεραπείας ξεπερνά τον ενάμιση χρόνο.

 

Οφέλη:

-Άμεση ανόρθωση και ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα

-Βελτίωση του οβάλ του προσώπου

-Είναι ανώδυνο

-Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια

-Προσιτή τιμή

Γνώρισε τα μοναδικά οφέλη του ενεργού άνθρακα στο δέρμα και απόλαυσε το νέο σου λαμπερό πρόσωπο μετά από την αποτοξίνωση. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδύκνειται σε κάθε ηλικία τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Η μαύρη μάσκα με ενεργό άνθρακα εφαρμόζεται στο πρόσωπο και προσφέρει αναζωογόνηση και πλήρη αποτοξίνωση από τα κατάλοιπα μακιγιάζ και καλλυντικών, από το σμήγμα αλλά και τους ρύπους και τις εξωτερικές επιθέσεις.

Πως λειτουργεί η Detox Face Therapy
Η συγκεκριμένη θεραπεία θεωρείται ήπια και είναι κατάλληλη ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του μαύρου άνθρακα, απομακρύνει τις τοξίνες, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και συσφίγγει το δέρμα. Επιπλέον αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα και ιδιαίτερα σε δύσκολες περιοχές του προσώπου όπως η ζώνη Τ.

Οφέλη:

-Αποτοξίνωση του δέρματος

-Ρύθμιση λιπαρότητας και καταπολέμηση γυαλάδας

-Αφαιρεί μαύρα στίγματα και ανοίγει τους φραγμένους πόρους

-Αναζωογόνηση και λάμψη

Ένας βαθύς καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι απαραίτητος για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ο καθαρισμός βοηθά την επιδερμίδα να απαλλαγεί από νεκρά κύτταρα, σμήγμα και λιπαρότητα και εμποδίζει την επανεμφάνισή τους. Το δέρμα αυτόματα δείχνει πιο λαμπερό, σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας ενώ προσαρμόζεται ειδικά για περιπτώσεις καταπολέμησης ακμής και σημαδιών. Έχει διάρκεια μιας ώρας και συνήθως περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

1.    Ντεμακιγιάζ προσώπου με επαγγελματικά δερμοκαλλυντικά

2.    Πήλινγκ για απολέπιση και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων

3.    Εφαρμογή ατμού με ειδικό μηχάνημα για διάνοιξη των πόρων

4.    Εξαγωγή σμήγματος

5.    Υψίσυχνα για αντισηψία, αντιβακτηριδιακή προστασία και κλείσιμο των πόρων

6.    Εφαρμογή πλούσια και θρεπτικής μάσκας προσώπου για ανάπλαση

7.    Εφαρμογή κρέμας ματιών, προσώπου και λαιμού και ελαφρύ λεμφικό μασάζ

Μετά τον καθαρισμό, ανάλογα με την ευαισθησία του δέρματος, μπορεί να εμφανιστεί μικρός ερεθισμός και κοκκινίλα, τα οποία θα υποχωρήσουν την επόμενη ημέρα.

Οφέλη:

-Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, σμήγματος και ρύπων

-Ορατά πιο λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα

-Καταπολέμηση ακμής

-Πρόληψη ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης

To οξυγόνο είναι απαραίτητο όχι μόνο για τα ζωτικά ανθρώπινα όργανα αλλά και για το δέρμα. Η μη επεμβατική αυτή θεραπεία στηρίζεται στο ενεργό οξυγόνο και καταπολεμά τα συχνότερα, καθημερινά προβλήματα της επιδερμίδας του προσώπου όπως οι μαύροι κύκλοι, οι δυχρωμίες, η θαμπή και κουρασμένη όψη και φυσικά οι ανεπιθύμητες ρυτίδες.

Πως λειτουργεί η Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και εφαρμόζεται συχνά όταν νιώθουμε το δέρμα μας άτονο, κουρασμένο και θαμπό. Αξιοποιεί το οξυγόνο για να αναγεννήσει τα κύτταρα και να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως. Σε συνδυασμό με άλλα πολύτιμα συστατικά όπως εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και φυτικά βλαστοκύτταρα  προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Οφέλη:

-Άμεσα πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα

-Αναζωογόνηση εκ των έσω

-Συνδυασμός με θεραπείες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης για πρόληψη και ανάπλαση

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας