Η μοναδική θεραπεία DNA αποτοξινώνει το δέρμα, ενυδατώνει σε βάθος και αποκαθιστά πλήρως τη δομή της επιδερμίδας. Στην θεραπεία χρησιμοποιείται ένα εντυπωσιακό προιόν με οικολογικό προφίλ. Αυτό είναι το Detox Powder με ενεργά συστατικά Babboo το οποίο απολεπίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα. Ακόμη στην θεραπεία εμπεριέχονται 12 οροί με ποικίλα συστατικά και χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Μετά την θεραπεία το πρόσωπο ανακτά την σφριγηλότητα του και η επιδερμίδα είναι αισθητά πιο απαλή. Κάθε συνεδρία διαρκεί 60' λεπτά και η συχνότητα της είναι μία φορά την εβδομάδα. 

Η θερμόλυση αποτελεί μέθοδο αποτρίχωσης με βελόνα η οποία καταστρέφει το θύλακα της τρίχας. Είναι ιδανική για μικρές περιοχές όπως το πρόσωπο (μουστάκι, πηγούνι, φαβορίτες) ενώ είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να καταπολεμήσει το χνούδι και τις πολύ ξανθές ή λευκές τρίχες. Συχνά εφαρμόζεται συμπληρωματικά με το laser για να «πιάσει» τις πολύ ανοιχτόχρωμες τρίχες τις οποίες το laser δε μπορεί να διαβάσει.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 15 λεπτά. Οι επαναλήψεις καθορίζονται ανάλογα με το πρόβλημα. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, δεν προκαλεί ερεθισμό ή σημάδια και μπορεί να γίνει ακόμα και το καλοκαίρι.

Οι ανάγκες του λιπαρού δέρματος είναι ιδιαίτερα αυξημένες και απαιτούν ειδική περιποίηση. Δεν είναι μόνο η ανεπιθύμητη γυαλάδα και η ακνεϊκή τάση, το λιπαρό δέρμα συσσωρεύει σμήγμα που δημιουργεί μαύρα στίγματα και διασταλμένους πόρους.

Η θεραπεία προσώπου Oily Skin αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το λιπαρό δέρμα με ατέλειες και τάση ακμής. Περιλαμβάνει καθαρισμό με ειδικό καθαριστικό που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος, εντατική θρέψη και διατήρηση της ισορροπίας της επιδερμίδας.

 

Οφέλη:

-Ρύθμιση παραγωγής σμήγματος

-Βαθύς καθαρισμός

-Αντιμετώπιση ατελειών

-Πρόληψη και καταπολέμηση ακμής

To Botox είναι η πιο διαδεδομένη θεραπεία κατά των ρυτίδων έκφρασης. Πλέον όχι μόνο δε θεωρείται ταμπού αλλά εφαρμόζεται συστηματικά τόσο από γυναίκες όσο και άνδρες που θέλουν να διατηρούν μια νεανική  και πιο «φρέσκια» εμφάνιση. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, με ενέσεις βουτολινικής τοξίνης οι οποίες αδρανοποιούν τους μυς του προσώπου και καταστέλλουν την κίνησή τους με αποτέλεσμα το δέρμα να «τεντώνει» και οι ρυτίδες έκφρασης να εξαφανίζονται. Εφαρμόζεται συνήθως στο μέτωπο, το μεσόφρυο και στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Θα «παγώσει» η έκφρασή μου εάν κάνω Botox;

Ο πιο συχνός μύθος γύρω από το Botox είναι ότι μπορεί να παραμορφώσει το πρόσωπο και να αλλοιώσει τις εκφράσεις μας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι υπερβολές που μπορεί να βλέπαμε στο παρελθόν οφείλονται στην κακή χρήση του botox ή σε υπέρμετρη δοσολογία. Για αυτό η επιλογή του γιατρού θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή.

Τα αποτελέσματα του Botox είναι άμεσα ορατά αλλά έχουν ημερομηνία λήξης. Η θεραπεία διαρκεί για περισσότερους από 6 μήνες. Με το πέρας της δράσης του, το πρόσωπο  επανέρχεται στην πρότερη του κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση το Botox να επιβαρύνει την επιδερμίδα ή να προκαλέσει περισσότερες ρυτίδες. Μόλις υποχωρήσει, το πρόσωπο είναι ακριβώς όπως πριν τη θεραπεία, όμως λειτουργεί προληπτικά και αποτρέπει τη δημιουργία νέων ρυτίδων.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη (αισθάνεστε μόνο μικρό τσίμπημα της βελόνας), δεν προκαλεί ερεθισμό και τα αποτελέσματά της γίνονται αισθητά μετά από μια εβδομάδα.

Γνωρίζατε ότι;

Το botox χρησιμοποιείται σαν θεραπεία κατά της εφίδρωσης στις μασχάλες και τις παλάμες, ενώ χορηγείτε σαν αντικαταθληπτική θεραπεία αφού κάνει τους ανθρώπους να μοιάζουν λιγότερο «συνοφρυωμένοι» και πιο χαρούμενοι.

Οφέλη:

-Άμεση αντιμετώπιση ρυτίδων έκφρασης

-Μεγάλη διάρκεια (6 μήνες έως 1 χρόνο)

-Προληπτική θεραπεία κατά των ρυτίδων σε νεότερες ηλικίες

 

-Προσιτή θεραπεία

 

Τροποι Πληρωμης

Στo Beauty Clinic, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις υπηρεσίες μας με

  • Μετρητά 
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική κάρτα  
  • Δυνατότητα αποπληρωμής εώς και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Ωραριο Λειτουργιας

Λειτουργούμε καθημερινά,

Δευτέρα - Παρασκευή,

ώρες 9:00πμ έως 21:00μμ

Σάββατο, ώρες 9:00πμ έως 12:00μμ

FACEBOOK

Ποιοι ειμαστε

Το Beauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής που σας παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για προβλήματα δερματολογικής φύσης.

 

Διευθυνση

Λ. Δημοκρατίας 43 & Αιγάλεω 3

Ασπρόπυργος 

www.beautyclinic.gr

Τηλεφωνα

210 5578 138
10 γραμμες

   

Φορμα επικοινωνιας